Κτήμα Καλαϊτζή

Με θέα την εύφορη πεδιάδα της Ημαθίας και τον όμορφο Αλιάκμονα, το ξενοδοχείο και ο επισκέψιμος αμπελώνας μας προσφέρουν φιλοξενία και διαχρονική ποιότητα που είναι εγκάρδια και αυθεντική.

Η διακριτική πολυτέλεια, η υψηλή αισθητική, η προσωπική εξυπηρέτηση, το προνόμιο της αποκλειστικότητας και της πνευματικής γαλήνης είναι η ευγενής επιδίωξη της φιλοσοφίας μας.

Επίκεντρο των εξορμήσεων και ορμητήριο για τις καθημερινές αποδράσεις των ταξιδιωτών, το Κτήμα Καλαϊτζή αποτελεί το ιδανικό ησυχαστήριο μακριά από το σπίτι στο τέλος κάθε κοπιαστικής ημέρας περιηγήσεων.

Η διαμονή μαζί μας προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον εξαιρετικό Αρχαιολογικό Χώρο των Αιγών στην σύγχρονη Βεργίνα, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO από το 1996, γενέτειρα δύο από τις σημαντικότερες μορφές της ιστορίας, του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του πατέρα του Φιλίππου ΙΙ, όπως επίσης και τα πολυάριθμα επισκέψιμα οινοποιεία και τους μαγευτικούς αμπελώνες στην ζώνη ονομασίας προέλευσης του ξακουστού Ξινόμαυρου στην γειτονική Νάουσα.